Wat zijn de SEO-trends voor 2023 naar aanleiding van recente Google-updates

  1. Voortdurende aandacht voor mobiele gebruikerservaring: Mobiel verkeer blijft groeien en Google streeft ernaar een beter mobiel gebruikerservaring te bieden. Daarom is het belangrijk om de mobiele ervaring van uw website te verbeteren en ervoor te zorgen dat uw website volledig responsief is.
  2. Verhoogde focus op lokale zoekopdrachten: Lokale zoekopdrachten blijven groeien en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u uw bedrijf op lokaal niveau op de kaart zet.
  3. Belangrijkheid van lange trefwoorden en zinnen: Het is belangrijk om te weten wat mensen zoeken en hoe ze zoeken. De toevoeging van lange trefwoorden en zinnen aan uw inhoud zal u helpen uw zoekwoorden beter te targeten.
  4. Voice search optimization: Voice search blijft groeien en het is belangrijk om uw website te optimaliseren voor spraakopdrachten.
  5. Meer nadruk op gebruikerservaring en geloofwaardigheid: Google bekijkt steeds meer hoe gebruikers uw website beleven en of u een betrouwbare bron bent. Het is belangrijk om uw gebruikerservaring en geloofwaardigheid te verbeteren.
  6. Aandacht voor visuele zoekopdrachten: Met de opkomst van beeld- en videobronnen, is het belangrijk om uw beeld- en videocontent op de juiste manier te optimaliseren voor zoekopdrachten.
  7. Gebruik van kunstmatige intelligentie: Google blijft werken aan het gebruik van kunstmatige intelligentie om zoekresultaten te verbeteren. Het is belangrijk om uw website te optimaliseren voor deze nieuwe technologie├źn.